Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Sanek
|
Написане: 23.05.2006 15:17:32 Тема повідомлення: Дім Кіна погляд з сторони! |
|
|
Шановні Кіномани! Я тут такого начитався що Дім Кіна закритий і в нього не потрапити!Так хто хоче потрапити той потрапить,а хто не має бажання не потрапить!Любі друзі!Не кажіть усяку дурницю начеб то я беру гроши та пиво це все брехня.Пиво на роботі не вживаю бо не в моїх правилах,а друге гроши я отримую достатні для того щоб бути в собі впевненим.Я дуже вдячний всім хто займаєтся такою нелегкою працею як PR,а PR особистості тобто мене це дуже добра робота.Якщо у вас виникають якись питання як потрапити і що робити можу відповісти Є запрошення і Ви без жодних перешкод в Дімі Кіна,нема тут вже не до мене.Я дуже вдячний Наталі,Денису,Володимиру що підняли тему Діма кіна!До речі якщо не робити контроль Вас шановних то буде крах всьому що є живе в Дімі Кіна.От і все!
З повагою
САША |
|
Догори |
|
 |
feruda
|
Написане: 23.05.2006 15:40:53 Тема повідомлення: |
|
|
А що є живе в Домі Кіна, якщо туди мало хто потрапити може, шановний? _________________ Изящная |
|
Догори |
|
 |
Natalka

|
Написане: 23.05.2006 16:38:58 Тема повідомлення: |
|
|
Саша, привіт! Вітаємо тебе на нашому форумі! Дуже раді, що ти зареєструвався. Сподіваюся, до тебе ставитимуть питання (ось уже почали, здається), а ти відповідатимеш! _________________ Наталя Конончук, редактор |
|
Догори |
|
 |
Голова-ґумка
|
Написане: 24.05.2006 02:30:05 Тема повідомлення: |
|
|
...зрештою, Саші ж можна поставити питання прямо в Домі кіна - це буде ще простіше... перевірено) |
|
Догори |
|
 |
|