Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Fima Гість
|
Написане: 13.12.2006 01:18:31 Тема повідомлення: Статті про неіснуюче кіно |
|
|
Всі ми колись бачили рецензії на фільми, існування яких викликає великий сумнів.
Сьогодні цей феномена середини 1990-х, здається, остаточно зник. Пишу роботу на цю тему і буду вдячна, якщо хтось згадає і підкине посилання на такі _опубліковані_ в пресі матеріали... |
|
Догори |
|
 |
dosh13

|
Написане: 13.12.2006 12:39:07 Тема повідомлення: |
|
|
Я не видел. Подскажите, где такое можно увидеть, прочитать? _________________ Sometimes you eat the bear, and sometimes, well, the bear eats you. |
|
Догори |
|
 |
denya Адміністратор форуму

|
Написане: 13.12.2006 13:17:51 Тема повідомлення: |
|
|
Дуже цікаво!
Наведіть приклади.
Може, йдеться про фільми, що не вийшли в прокат, а от як написати рецензію на неіснуючий фільм, для мене загадка. _________________ Денис Лущик
редактор |
|
Догори |
|
 |
dosh13

|
Написане: 13.12.2006 16:00:09 Тема повідомлення: |
|
|
denya написав: | Може, йдеться про фільми, що не вийшли в прокат... |
Возможно. Лорен Буттона вон зажал "Джорджино", который по откликам редких счастливцев видевших его на VHS в жутком качестве, возможно один из лучших фильмов 90-х годов прошлого века. _________________ Sometimes you eat the bear, and sometimes, well, the bear eats you. |
|
Догори |
|
 |
Fima Гість
|
Написане: 13.12.2006 23:49:12 Тема повідомлення: |
|
|
denya написав: | а от як написати рецензію на неіснуючий фільм, для мене загадка. |
З технічної точки зору - навіть легше й цікавіше, ніж на існуючий фільм
Сьогодні, коли є інтернет, звісно, немає ніякої потреби нічого вигадувати. Мінімальне знання англійської може забезпечити максимальне наповнення. Це така ідея-ностальжі з минулого кіножурналістики, але якби то 7-8 років тому, читаючи такі статті я подумала, що воно колись знадобиться... Добре, це було запитання до збирачів давнини, але, бачу, бібліотеки лінивим не уникнути. Що справедливо... |
|
Догори |
|
 |
dosh13

|
Написане: 14.12.2006 14:27:03 Тема повідомлення: |
|
|
Fima, вы бы всё-таки объяснили о чём вы пишите-то? Что за странные такие рецензии? За те 16 лет, что я увлекаюсь кинематографом впервые слышу о таком чуде. _________________ Sometimes you eat the bear, and sometimes, well, the bear eats you. |
|
Догори |
|
 |
Fima Гість
|
Написане: 20.12.2006 18:40:31 Тема повідомлення: |
|
|
Тема не така вже й дивна, Ви, напевне, просто не звертали на такі речі уваги. До речі, я її "позичила" з сусідньої (через одну) дискусії "Сучасна українська кінопреса". Але вже залишила, бо фактичний матеріал виявився ледь вловимим... |
|
Догори |
|
 |
dosh13

|
Написане: 21.12.2006 17:24:52 Тема повідомлення: |
|
|
А зачем вам такая ерунда, простите? _________________ Sometimes you eat the bear, and sometimes, well, the bear eats you. |
|
Догори |
|
 |
Dmitrov

|
Написане: 23.12.2006 21:32:30 Тема повідомлення: |
|
|
dosh13 написав: | Fima, вы бы всё-таки объяснили о чём вы пишите-то? Что за странные такие рецензии? За те 16 лет, что я увлекаюсь кинематографом впервые слышу о таком чуде. |
дай бог пам'яті, в журналі "НАШ" якось давно була рецензія фестивалю якогось неіснуючого навіть. _________________ ..that's all in your head..
http://inshe-tv.kiev.ua |
|
Догори |
|
 |
dosh13

|
Написане: 25.12.2006 10:53:16 Тема повідомлення: |
|
|
Dmitrov написав: | дай бог пам'яті, в журналі "НАШ" якось давно була рецензія фестивалю якогось неіснуючого навіть. |
А. Ну это же клинический случай - журнал "НАШ". Мощный креатифф, или как там сейчас принято говорить? _________________ Sometimes you eat the bear, and sometimes, well, the bear eats you. |
|
Догори |
|
 |
Fima Гість
|
Написане: 27.12.2006 14:41:28 Тема повідомлення: |
|
|
dosh13 написав: | А зачем вам такая ерунда, простите? |
Це не єрунда, а дослідження колективного несвідомого!
Dmitrov написав: | в журналі "НАШ" якось давно була рецензія фестивалю якогось неіснуючого навіть |
Дякую. Але я вже зрозуміла, що назбираю на таку тему фактичний матеріал десь на своє 85-річчя  |
|
Догори |
|
 |
Dmitrov

|
Написане: 29.12.2006 22:28:37 Тема повідомлення: |
|
|
Fima написав: |
Dmitrov написав: | в журналі "НАШ" якось давно була рецензія фестивалю якогось неіснуючого навіть |
Дякую. Але я вже зрозуміла, що назбираю на таку тему фактичний матеріал десь на своє 85-річчя  |
постараюся дізнатися деталі, але самі розумієте як це  _________________ ..that's all in your head..
http://inshe-tv.kiev.ua |
|
Догори |
|
 |
dosh13

|
Написане: 04.01.2007 09:35:46 Тема повідомлення: |
|
|
Fima написав: | Це не єрунда, а дослідження колективного несвідомого!
|
Не очень-то оно и колективное, если о нём знают единицы. Да и сомнительно это всё - я знаю лишь нескольких людей способных написать рецензию, которая может быть лучше фильма, либо заочно влюбить тебя в фильм. Рецензия же на несуществующий фильм... Не знаю, наверное, кому-то и интересно изучать колективное бесознательное на примере творчества Петросяна. _________________ Sometimes you eat the bear, and sometimes, well, the bear eats you. |
|
Догори |
|
 |
|